Recepten

Zelf aan de slag met één van onze recepten!

Hier vind je lekkere recepten gemaakt met Oost-Vlaamse streekproducten. Zelf een idee? Contacteer ons via het contactformulier.

Pastinaaksoep met bloedworst, geitenkaas en mosseltjes

Kroketje van ham en witloof

Varkenshaas met gepofte aardappel, pompoen-wortelcrème en pas de bleu

Salade geitenkaas met gandaham en honing- en mosterddressing

Panna cotta met café noir bier, cremeux van melkchocolade en crumble

Lamszadel uit Kluisbergen met vergeten groenten en zwarte lookpuree

Gemarineerd kalfsvlees met brebis de Brakel en pickles van Camp’s

Witlooftaartjes met schapenkaas

Caesar Salade met hoevekip

Hoofdvlees, pickelsmayo en gefruite bloemkoolroosjes

Tatin van zwarte pens en appel – witloofslaatje

Gentse sushi met gandaham, groene asperge en aioli

Ovenbroodjes met Breydelspek

Brulée van geitenkaas Le Larry met RoomeR

Gehaktballetjes – Pas de rouge – Gentse pickles

Appel-pastinaaksoepje met Gruut

Stoverij van Julie Baekelandt

Slaatje van Superanoham met gebakken scampi’s

Salade Pata Grega en Padano met grijze garnalen

Croque monsieur van Superanoham, Superano Cotto en geitenkaas

Gebakken asperges met Superano en koriander

Sabayon van Oost-Vlaamse jenever

Peertjes in jonge jenever met espuma

Bloedworst met appeltjes en jenever

Witloofsoep met oude jenever