Croque monsieur van Superanoham, Superano Cotto en geitenkaas

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 4 plakken Superanoham (Grega)
  • 4 plakken Superano Cotto (Grega)
  • Vloeibare honing
  • Gemengde sla
  • Verse tijmblaadjes
  • Olijfolie en balsamico
  • Assortiment van verse vruchtjes
  • 8 grote sneden wit brood
  • 200 à 250 g verse geitenkaas in fijne plakjes

Werkwijze

  • Druppel een beetje honing op de boterhammen.
  • Beleg deze met de Superanoham, geitenkaas, tijm, Superano Cotto en vouw de tweede boterham daarop.
  • Meng de salade met een beetje olijfolie en balsamico.
  • Bak de boterhammen in warme olijfolie of in een toestel dat dient voor het maken van croques.
  • Leg de salade bovenaan het bord. Beleg de salade met de versneden verse vruchten en bedruppel deze met een beetje honing. Snij de croques overlangs door en serveer die bij de salade. Dresseer met nog wat honing.