RELeaSe Tea

Foto RELeaSe Tea producent

Streek:

Waasland

Als gepassioneerd thee- en kruidenliefhebber voelde Els binnen haar praktijk (kinesitherapie/osteopathie) de nood om dit heerlijke en gezonde, maar toch wel vrij ongekende, en daardoor onbeminde product van moeder natuur meer aandacht te schenken in onze consumptiemaatschappij, waar koffie, frisdrank en grote merken heersen.

In 2015 begon zij samen met haar echtgenoot Gerrit het project RELeaSe Tea, waarmee ze thee en tisanes op een leuke manier in de kijker wilden plaatsen: aanbieden van heerlijke blends, met aandacht voor het medicinale, themathee, persoonlijke blends, evenementen, workshops, …

Ondertussen creëerden ze een gezellige ruimte, waar hun theeën en tisanes worden geblend en verpakt met heel veel toewijding en liefde, en waar geïnteresseerden tijdens de openingsuren vrijblijvend kunnen binnenwippen om vragen te stellen, te degusteren, thee te kopen of een eigen blend te creëren.

RELeaSe Tea heeft tevens een duurzaam streefdoel. Op evenementen gebruiken ze herbruikbare bekers, bieden ze herbruikbare rietjes aan (bombilla’s) en in het T-lab kan men zijn theeblik laten hervullen.

Producten van deze producent:

Biologische losse thee en tisanes van RELeaSe Tea

Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong, met aandacht voor het persoonlijk gezondheidsprofiel

Lees meer pijl

Te bezoeken en te beleven

Op deze pagina van RELeaSe Tea vind je meer informatie terug over groepsbezoeken of workshops.

De thee is ook een vast item in de Winkel van de Sint in Sint-Niklaas. Neem hier een kijkje.

Contactgegevens

Prins Karelstraat 23, 9100 Sint-Niklaas
info@release-tea.be
www.release-tea.com
+32 478 39 15 10

Op kaart: