Hoeve ’t Alkeveld

Foto Hoeve 't Alkeveld producent

Streek:

Vlaamse Ardennen

De boerderij, die een typisch gemengd Oost-Vlaams melkvee – akkerbouw bedrijf was, bouwt verder op de vorige generatie, maar met blik op de toekomst. Van daaruit werd gekozen voor de melkveehouderij met rechtstreekse verkoop van zelfgemaakte zuivelproducten en het uitbaten van een hoeveterras.

De hoeve trekt dus de kaart van de lekkere, ambachtelijke producten. Er is gekozen voor producten die geproduceerd worden met passie en vakmanschap en met respect voor de omgeving. Er is een ruim assortiment verse zuivel, dagelijks vers gemaakt.

Verder is het assortiment aangevuld met producten die hand in hand gaan met die van de hoeve, zowel wat smaak als filosofie betreft: zoals melk en honing, koffie en melk, koekjes en ijs, ijs en advocaat, …

Producten van deze producent:

Zuivelproducten van hoeve ’t Alkeveld

De hoeveproducten worden ambachtelijk geproduceerd met zorg voor de omgeving

Lees meer pijl

Te beleven

Op zondagnamiddag (tijdens de openingsuren) kan je de boerderij steeds vrij bezoeken. Wie geluk heeft, kan een praatje slaan met de boer, sloeber een pootje geven, de robots koeien zien melken of misschien een kalfje geboren zien worden. Daarna genieten van het hoeveterras of nog even ravotten op de speelwei… Kortom, altijd wat te beleven.

Contactgegevens

Steenbekestraat 6, 9620 Zottegem
hoevetalkeveld@telenet.be
www.hoevetalkeveld.be
+32 9 360 16 70

Deze producent maakt deel uit van

Op kaart: