Confidas

Foto Confidas producent

Streek:

Gent

Confidas werd opgericht in 1982 door Paul Seiloglou in Gent en specialiseerde zich van bij de start in het maken van ambachtelijke pâtes de fruits. De vraag naar de fruitdelicatessen nam toe waardoor Confidas in 1993 naar een nieuwbouw in Drongen verhuisde.

Ginds werd een gespecialiseerd machinepark uitgebouwd voor de productie van pâtes de fruits. Vandaag gebeurt de volledige productie nog steeds in Drongen (Gent).

In 2017 wordt Confidas overgenomen door Luc Aelterman. Samen met zijn team is Luc dagelijks bezig om het Belgische bedrijf verder te profileren als specialist op het gebied van pâtes de fruits. Met zijn jarenlange R&D ervaring in de voeding heeft hij aandacht voor de nieuwste trends op vlak van confiserie. In combinatie met bijzondere verzoeken van klanten komen er zo jaarlijks verschillende innovaties tot stand. Gaande van pâtes de fruits met twee smaken tot fruitenergierepen voor duursporters.

Producten van deze producent:

Pâtes de fruits van Confidas

Echte pâtes de fruits door een minimum fruitgehalte van 50% te garanderen en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toe te voegen

Lees meer pijl

Contactgegevens

Booiebos 29, 9031 Drongen
info@confidas.com
www.confidas.com
+32 9 282 01 01

Op kaart: