Very Food Catering

Logo Very Food Catering

Type:

Traiteur/Cateraar

Very Food Catering is gespecialiseerd in bedrijfsevents, met voor elk wat wils. Sterk in een héél persoonlijke benadering en in logistieke ondersteuning, maakt Very Food Catering van elke aanvraag weer een uniek event. Of er nu gekozen wordt voor een zittend diner met 3 à 4 gangen, samengesteld door topchef Didier Couteele en op de fijnste wijze bediend, of je gaat voor een attractief buffet met showcooking, een oerdegelijke barbecue of zelfs een foodtruck, Very Food Catering heeft het allemaal in huis.

Conceptueel denkt Very Food Catering graag creatief mee, naar een leuke manier om het cateringluik van uw event vorm te geven, helemaal in lijn met het vooropgestelde thema. Onze innovatieve keuken prikkelt alle zintuigen. Met verbluffende presentaties en een stijlvolle bediening geven zij elk type event een zichtbare meerwaarde.

Met hun jarenlange ervaring stellen zij elke klant gerust, voor elk ‘sprookje’ toveren zij met hun team, het gepaste feestmenu uit hun hoed! Contacteer hen, voor een vleugje magie…

Contactgegevens

Souverainestraat 56 bus 3, 9800 Deinze
niki@veryfood.be
www.veryfood.be
+32 472 24 17 89

Op kaart: