Streken

Bekijk de producten uit:

Bekijk de producten per gemeente:

Klik je op jouw gemeente en kom je terug op deze pagina terecht? Dan staan er nog geen streek- of hoeveproducten van jouw gemeente op onze website! Ken je een streek- of hoeveproduct die niet op de website staat, laat het ons gerust weten via contact@lekkeroostvlaams.be.

Groeperingen

  • De Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs wil de rijke (Oost-Vlaamse) jenevertraditie opnieuw bekend maken. Onze ‘nationale geestrijke drank’ heeft een heel aparte geschiedenis geschreven. Een geschiedenis die heel nauw verweven is met deze van een volk. En het is goed dat een volk haar tradities koestert. Meer informatie op www.odeflander.be
  • In het Meetjesland, Waasland en de Vlaamse Ardennen verenigen heel wat producenten zich in een coöperatieve samenwerking. Respectievelijk zijn dit mmm…eetjesland, Smaak van Waas en Vlapas.
  • Op Recht van bij de boer vind je verschillende soorten korte keten verkooppunten. Korte keten is een manier van verkopen waarbij er een rechtstreekse band is tussen producent en consument.

Geef een reactie