Groenten en fruit uit de zelfpluktuin van Aveschootshoeve

Soort(en):

Lekker groenten en fruit

Streken:

Meetjesland


Pluk zelf heerlijke biologische groenten en fruit op de Aveschootshoeve in Lembeke

Over dit product:

Cindy De Clercq vormde recent de Aveschootshoeve  -aanvankelijk haar ouderlijk melkveebedrijf- om tot een biologische zelfpluktuin. Je kan er een waaier aan lekkere biologische groenten en fruit oogsten en plukken. De zoete vollegrondsaardbeien en de lekkere frambozen zijn paradepaardjes op het bedrijf. Het aanbod varieert volgens de seizoenen: pruimen, kersen, meloenen, venkel, komkommer, mini-tomaatjes,… noem maar op, je kan het op de Aveschootshoeve vinden. Een deel van de oogst wordt op ambachtelijke manier verwerkt tot heerlijke confituur, saus of fruitsap. Zin om de handen uit de mouwen te steken… zak af naar de Aveschootshoeve en pluk er een mandje vol gezonde lekkernijen.

Iedereen kan de producten aankopen tijdens de openingsuren van de zelfpluktuin of ze kunnen eenvoudig 24/24 uit de automaat geplukt worden. De openingsuren van de zelfpluktuin zijn te vinden op de website.

Producenten:

Zelfpluktuin Aveschootshoeve

Sedert 1999 produceert Hamerlinck LV biologische groenten in Assenede. In 2012 startten Krist en Cindy met de zelfpluktuin in Lembeke waar de consument rechtstreeks groenten en fruit kan plukken

Lees meer pijl