Limonades, ijsthees en -lolly’s van Tillies

Foto Tillies product

Soort(en):

Lekker drinkbaar, Lekker zoet

Streken:

Vlaamse Ardennen


Alle producten worden vers gemaakt zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleur- en smaakstoffen

Over dit product:

Tillies biedt een standaard gamma aan van limonades, ijsthees, -koffies en lolly’s, maar de klant kan ook eigen fruit & kruidencombinaties maken. De producten worden vers gemaakt zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Bij Tillies houden ze van onbezorgd genieten van het leven, en daarom maken ze hun ambachtelijke producten steeds vers voor jou, zodat ze geen bewaarmiddelen of andere additieven moeten toevoegen.

Tillies kiest voor fruit, op zijn lekkerst, in eigen seizoen en gaat hiervoor op zoek naar telers in de eigen regio, de Vlaamse Ardennen. Ze vinden hun aardbeien bij Plukverse Aardbeien in Okegem. Zo werken ze voor hun ijskoffies samen met Koffies Ceuterick die wekelijks in Zottegem een selectie aan koffiebonen zelf brandt. Hun kruiden telen ze zelf of vinden ze bij ’t Seizoen in Smeerebbe-Vloerzegem.

Ook over hun afval heeft Tillies nagedacht. Het fruitafval wordt gecomposteerd in de tuin. Verder hebben ze gekozen voor glazen flessen om de drankjes in te verpakken. De ijslolly’s worden niet individueel, maar per 5 stuks verpakt in een doosje. Uiteraard ben je ook welkom met je eigen lege potjes of flessen en dan vullen ze deze met plezier opnieuw bij.

Producenten:

Tillies

Uit de interesse voor kruiden en een passie voor koken is Tillies geboren

Lees meer pijl