Product

Kwibus van brouwerij Danny

Lede

Kwibus Blond wordt gebrouwen op ambachtelijke wijze, enkel met de vier basisingrediënten. Door de tweede gisting in de fles wordt het Kwibus bier op natuurlijke wijze gerijpt tot een fris en evenwichtig bier met uitstekend boeket, een zachte smaak van mout en een gehopte afdronk. Dit bier heeft een mooi, stabiel en wandklevend schuim.

Kwibus Donker wordt gebrouwen op ambachtelijke wijze volgens de oude traditie met water, mout, hop en gist. De verschillende gebrande moutsoorten en de hop gebruikt in dit bier zorgen voor een evenwichtig boeket, een mooi getinte schuimkraag en een aangename afdronk. De kleur van dit donker bier komt enkel van de gebrande moutsoorten. Dit bier hergist tevens in fles.

Kwibus Tripel wordt gebrouwen volgens de oude traditie, enkel met de vier basisingrediënten. De gebruikte graansoorten geven dit bier een fruitige en kruidige geur. Het bier is niet zoet en heeft een aangename bittere afdronk, waardoor het zeer toegankelijk is voor elke biergenieter.

Producenten