Verse geitenkaas en zuivel van Klavertroef – LV Peter De Cock

Ambachtelijke zuivelproductie op de geitenboerderij

Lees meer pijl

Klavertroef – LV Peter De Cock

Verse geitenkaas, platte kaas, yoghurt, rijstpap, vlaai, ijs

Lees meer pijl

Zuivelproducten van geitenboerderij de Klaverlochting

Ambachtelijke zuivelverwerking van eigen geitenmelk

Lees meer pijl

Geitenboerderij de Klaverlochting

De derde generatie is hier aan de slag, en sinds 2015 volledig als geitenboerderij

Lees meer pijl

Ambachtelijke confituren en hoeveproducten van Confituur en Farm Line

Confituren en zuivelproducten, ambachtelijk gemaakt met vers fruit van bij de boer

Lees meer pijl

Confituur en Farm Line

Terug naar de tijd van toen met zelfgemaakte confituur en choco, met producten recht van de boer

Lees meer pijl

’t Gijzelaarke en kaas van de Gijzelse microbrouwerij

Enkel kwaliteitsingrediënten, zowel voor het bier als voor de kaas, gemaakt uit liefde voor het ambacht

Lees meer pijl

De Gijzelse microbrouwerij

Twee broers, en bovendien fanatieke bierliefhebbers, die gefascineerd raakten door de kunst van het brouwen

Lees meer pijl

Berloumi van De Zuivelarij

Berloumi heeft niet alleen een unieke smaak, het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt

Lees meer pijl

De Zuivelarij

In De Zuivelarij werken ze niet alleen ambachtelijk, met lokale en vaak biologische producten, maar ze zijn ook gefascineerd door innovatie, voedselveiligheid en creativiteit

Lees meer pijl