Berloumi van De Zuivelarij

Berloumi heeft niet alleen een unieke smaak, het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt

Lees meer pijl

De Zuivelarij

In De Zuivelarij werken ze niet alleen ambachtelijk, met lokale en vaak biologische producten, maar ze zijn ook gefascineerd door innovatie, voedselveiligheid en creativiteit

Lees meer pijl

Geitenkaas en delicatessen van ’t Leenhof

Het ganse productieproces heeft ’t Leenhof zelf in handen, van voederwinning tot transport

Lees meer pijl

’t Leenhof

Deze actieve melkvee- en geitenboerderij wordt sinds 2019 gerund door 5 personen: vader Marc, moeder Reinhilde en kinderen Jolan, David en Bo

Lees meer pijl

Hoevezuivel van Heirbaut

Ambachtelijk bereide producten op basis van dagverse koemelk

Lees meer pijl

Hoevezuivel van Simoenstede

Hun specialiteit is magere yoghurt: verrassend lekker, met een gladde structuur en smeuïg van smaak

Lees meer pijl

Eefke De Schuyter

Hier kunnen kinderen per leeftijd ontdekken hoe het bedrijf werkt en dit van kalf tot ijs

Lees meer pijl

Eefke’s hoeveijs

Hoeve-ijs in verschillende vormen: van schepijs en ijstaarten over pralines tot frisco’s

Lees meer pijl

De Kortenboshoeve

Verse hoevemelk van het eigen melkveebedrijf

Lees meer pijl

Hoeve Van Eigen Kweek

De vijfde generatie bedrijfsvoering waarbij de consument kan zien dat het dierenwelzijn op de eerste plaats komt

Lees meer pijl