Ambachtelijke confituren en hoeveproducten van Confituur en Farm Line

Confituren en zuivelproducten, ambachtelijk gemaakt met vers fruit van bij de boer

Lees meer pijl

Confituur en Farm Line

Terug naar de tijd van toen met zelfgemaakte confituur en choco, met producten recht van de boer

Lees meer pijl

’t Gijzelaarke en kaas van de Gijzelse microbrouwerij

Enkel kwaliteitsingrediënten, zowel voor het bier als voor de kaas, gemaakt uit liefde voor het ambacht

Lees meer pijl

De Gijzelse microbrouwerij

Twee broers, en bovendien fanatieke bierliefhebbers, die gefascineerd raakten door de kunst van het brouwen

Lees meer pijl

Berloumi van De Zuivelarij

Berloumi heeft niet alleen een unieke smaak, het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt

Lees meer pijl

De Zuivelarij

In De Zuivelarij werken ze niet alleen ambachtelijk, met lokale en vaak biologische producten, maar ze zijn ook gefascineerd door innovatie, voedselveiligheid en creativiteit

Lees meer pijl

Geitenkaas en delicatessen van ’t Leenhof

Het ganse productieproces heeft ’t Leenhof zelf in handen, van voederwinning tot transport

Lees meer pijl

’t Leenhof

Deze actieve melkvee- en geitenboerderij wordt sinds 2019 gerund door 5 personen: vader Marc, moeder Reinhilde en kinderen Jolan, David en Bo

Lees meer pijl

Hoevezuivel van Heirbaut

Ambachtelijk bereide producten op basis van dagverse koemelk

Lees meer pijl

Hoevezuivel van Simoenstede

Hun specialiteit is magere yoghurt: verrassend lekker, met een gladde structuur en smeuïg van smaak

Lees meer pijl