Artisanale fonds van Belfond
Een sterk gerecht begint met een sterke basis!
Lees meer
Belfond
De artisanale fonds van Belfond worden gemaakt in Oosterzele, en dit zonder smaakversterkers
Lees meer
Huilerie 1883
De ambachtelijke mosterd van in de jaren 1900 krijgt nu een tweede leven
Lees meer
Machelse mosterd van Huilerie 1883
Ambachtelijk geproduceerde mosterd uit de Leiestreek
Lees meer
Saffraan, vergeten en seizoensgroenten van Ons hof
Uniek in Oost- en West-Vlaanderen, saffraan rechtstreeks van het veld
Lees meer
Ons hof
Na de teelt van varkens en vleesvee specialiseerde Ons hof zich in saffraan en vergeten groenten
Lees meer
Zuurdesem- en desembrood van bakkerij BaaB
Desembrood van lokaal geteelde granen, zonder additieven en verbeteraars
Lees meer
Bakkerij BaaB
Met een zelfgebouwde oven en lokaal geteelde granen kende bakkerij Baab in januari 2019 zijn start
Lees meer
Walnoten van De Ridder
Dankzij een zandleembodem krijgen de walnoten een perfecte smaak
Lees meer
De Ridder
De zandleembodem en flanken rond de Muur van Geraardsbergen zijn ideaal voor deze notelaars
Lees meer