Pizza met Superanoham en geitenkaasbolletjes

pizza ham geitekaas

Voor 1 pizza:

  • pizzabodem
  • 4 à 5 tal eetlepels passata of tomatenblokjes
  • rozemarijn
  • oregano
  • 1 el balsamico of rodewijnazijn
  • 4 sneetjes Superanoham (Grega)
  • geitenkaasbolletjes (Le Larry)
  • rode en gele paprika

 

Bereiding:

  • Meng de passata of tomatenblokjes met de balsamico of rodewijnazijn en kruiden naar keuze in een blender. Wij gebruiken hier oregano en rozemarijn, maar je kan ook tijm of basilicum gebruiken.
  • Snij de paprika in fijne reepjes
  • Rol de pizzabodem uit en smeer met een eetlepel de passata in een dun laagje uit over de bodem.
  • Verdeel de paprikareepjes over de pizzabodem.
  • Verdeel vervolgens de geitenkaasbolletjes en Superanohamsneetjes over de pizza
  • Sprenkel nog wat olijfolie over het geheel.
  • Bak af gedurende 15 minuten op 210°C of tot goudbruin.
  • Werk eventueel af met een handje rucola.
  • Smakelijk!

pizza ham geitekaas