Recept

Gehaktballetjes met Pas de rouge en pickles

Ingrediënten

  • 500 gr gemengd gehakt (rund-varken)
  • 100 gr Pas de Rouge kaas van Het Hinkelspel
  • 1 tl. mosterd
  • 1 ei losgeklopt
  • paneermeel
  • zout
  • nootmuskaat
  • 1 el. fijngehakte peterselie
  • pickles van Camp’s

Werkwijze

  • Snij de Pas de Rouge kaas in fijne blokjes.
  • Meng gehakt, mosterd, ei peterselie, zout en nootmuskaat en voeg paneermeel toe tot de gewenste consistentie bereikt is (zo’n 2 eetlepels).
  • Rol er balletjes van met middenin een blokje pas de rouge kaas.
  • Bak kort even af in de pan, tot ze goudbruin zijn aan de buitenkant.
  • Plaats de pan in de oven (of ovenschaal) en bak nog 6 minuten op 210° tot de kaas gesmolten is binnenin. Ga de gaarheid na.
  • Serveer met pickles van Camp’s.