Tillies

Foto Tillies producent

Streek:

Vlaamse Ardennen

Tillies vertelt het verhaal van 4 generaties…

De oma’s van Kim, Tilleke & Bonnie, waren beide sterke en ondernemende vrouwen. Till, opgegroeid op de boerderij, heeft Kim veel geleerd over seizoensgroenten en -fruit en hoe ze te bereiden. Bonnie, met een passie voor kruiden en een droom om apotheker te worden. Hun 2 namen samen vormen de basis van dit familiebedrijf.

De ouders van Kim ondersteunen haar passie voor kruiden en de natuur, en hielpen alle mogelijke hoekjes uit de tuin mee omtoveren tot groente- en kruidentuintjes.

De dochters van Kim zijn de reden waarom Tillies opgericht werd. Kim wou hen lekkere alternatieven aanbieden, recht uit de natuur en boordevol smaak… Zij proeven iedere nieuwe limonade, mocktail, ijsthee, ijskoffie & ijslolly.

Tillies werd opgericht in mei 2017 uit de interesse voor kruiden en een passie voor koken. Er werden, soms per toeval, verrassende combinaties gebrouwen en al gauw beleverden ze niet enkel enthousiaste familieleden en vrienden, maar ook professionele klanten. Vandaag vindt u de Tillies producten terug in een aantal zaken in Oost-Vlaanderen die streekproducten hoog in het vaandel dragen.

Producten van deze producent:

Limonades, ijsthees en -lolly’s van Tillies

Alle producten worden vers gemaakt zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleur- en smaakstoffen

Lees meer pijl

Contactgegevens

Haringsveldweg 1, 9620 Sint-Maria-Oudenhove
hallo@tillies.be
www.tillies.be
+32 467 00 30 99

Op kaart: