Sas Distilleries

Foto Sas distilleries producent

Streek:

Waasland

Sas Distilleries werd opgericht in 2014 door prof. dr. Benedikt Sas en zijn echtgenote Katia De Henau. Het is een familiaal gerunde en beheerde distilleerderij. De meester-distilleerder en oprichter is prof. dr. Benedikt Sas. Hij is gepromoveerd in de organische chemie, heeft een grondige kennis van smaak en voedingschemie en is een expert op het gebied van bedrijfs- en innovatiebeheer.

Mede-oprichter Katia De Henau is universitair geschoold in chemie en is gespecialiseerd in QSHE-management. Ze heeft expertise in regelgeving, kwaliteitsborging en kwaliteitscontroleprotocollen die worden toegepast in de brouwerij- en destillatie-industrie.

Het familiewapen siert het logo van Sas Distilleries. De drie zwarte balken op een gouden schild, doorkruist door een zilveren bar versierd met groene klavertjes, verwijzen naar het wapen van de Saksen. De boring op de helm symboliseert kracht en moed. Dit komt ook tot uitdrukking in het familiemotto “vires et perseverentia”, kracht en doorzettingsvermogen.

Producten van deze producent:

Gedistilleerde dranken van Sas Distilleries

Sas Distilleries produceert al zijn producten op ambachtelijke wijze met zoveel als mogelijk lokale en streekeigen grondstoffen

Lees meer pijl

Contactgegevens

Kwakkelstraat 71, 9190 Stekene
info@sasdistilleries.com
www.sasdistilleries.com
+32 477 60 84 68

Op kaart: