Saeftingherhof

Foto Saeftingherhof producent

Streek:

Waasland

Geert en Kris zijn rundveehouders van het Belgisch witblauw ras, sinds 1991. De dieren grazen sinds enkele jaren in het natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinghe.
Door het grazen van de zilte begroeiing en het doorwaden van de geulen krijgt het vlees een lekkere structuur en vollere smaak.
Daarom bieden zij hun vlees aan als pré-salé vlees (uniek in België) en verkopen rechtstreeks van de boer naar de consument, zonder tussenpersoon. Dit is een concept waar de klant de dag van vandaag terug naar op zoek gaat. Een eerlijk betrouwbaar en betaalbaar product.

Ze hebben zelf geen eigen winkel, maar verkopen voorverpakte pakketten van 10 kg. Het vlees is te verkrijgen op het Saeftingherhof. Er wordt gewerkt op het principe van aanvragen. De mensen plaatsen hun bestelling op de website of via e-mail en als het (uitsluitend vrouwelijk) rund voor 100% verkocht is, wordt het dier geslacht en verpakt. Elke klant komt dan op eenzelfde voorafgesproken dag zijn pakket(ten) afhalen.

Producten van deze producent:

Pré-Salé rundsvlees van Het Saeftingherhof

Belgisch witblauw rundveeras van topkwaliteit

Lees meer pijl

Te bezoeken

Elk jaar houden Geert en Kris een Saeftingherdag. Dan zetten ze de barbecue op in het Verdronken Land van Saeftinghe. De bezoekers kunnen dan een wandelingetje maken, gratis proeven van het lekkere Saeftinghervlees en genieten van een drankje.
Deze dag gaat door in mei of juni en wordt bekend gemaakt op de facebookpagina.

Contactgegevens

Hertog Prosperstraat 20, 9130 Kieldrecht
meersschaert_vanroyen@hotmail.com
www.saeftingher.com
+32 498 18 14 14

Op kaart: