Dok Brewing Company

Foto producent DOK

Streek:

Gent

Dok Brewing Company is een innovatieve microbrouwerij met gezellige brewpub of ‘brouwcafé’ in Hal 16, Dok Noord, Gent.

De wereld van het bier is ongelooflijk rijk en divers. Daar willen ze met hun eigen brouwsels bij aansluiten. Met respect voor onze Belgische roots en met een open blik naar binnen- en buitenlandse evoluties.

Hun brouwinstallatie werd dan ook op maat gemaakt zodat ze heel uiteenlopende bierstijlen kunnen brouwen en volop kunnen experimenteren. Van blond naar donker, van bitter tot zoet, moutig tot hoppig, fruitig of geroosterd, laag of sterk alcoholisch… het kan allemaal. Elk bier dat ze brouwen, is een uniek recept en brouwen ze slechts 1 keer.

Ze begonnen hun allereerste brouwmaand, in mei 2018, met een pale ale en brouwden nadien een farmhouse tripel, een West Coast IPA en een Baltic Porter.

Dat zet onmiddellijk de toon voor wat je van hen kan verwachten, een reis rond de wereld in bier. Soms vertrouwd, soms verrassend nieuw, altijd de moeite om te ontdekken!

Producten van deze producent:

Artisanale bieren van Dok Brewing Company

Ambachtelijke bieren gebrouwen op grondgebied 9000

Lees meer pijl

Te bezoeken

Tijdens een brouwerijbezoek krijg je een blik achter de schermen. Er wordt gestart met een rondleiding door de brouwerij. Je komt meer te weten over de ingrediënten en het brouwproces. Daarna is het natuurlijk tijd om te proeven. Je krijgt een aantal proevertjes van hun bieren met bijkomende uitleg, proef-, bewaartips en andere interessante weetjes.

Mail naar info@dokbrewingcompany.be om een reservatie te maken.

Contactgegevens

Dok Noord 4b, 9000 Gent
info@dokbrewingcompany.be
www.dokbrewingcompany.be

Op kaart: