De Zuivelarij

Foto De Zuivelarij producent

Streek:

Scheldeland

De Zuivelarij is opgericht in 2014. Aanvankelijk was het de bedoeling om kleinschalig, als hobby, zuivel te maken van boeren uit de buurt. Het eerste product, Berloumi, werd heel snel opgepikt door de bekendere kaas -en eetwinkels en de Belgische groothandels.

In 2016 werd De Zuivelarij bvba opgericht. Ze investeerden in een productielijn om Berloumi makkelijker en beter te kunnen produceren. Tegelijkertijd blijven ze het oorspronkelijke idee om verschillende zuivelproducten te produceren trouw. Ondertussen zijn er ook viVie, ricotta van Berloumi, BerloumiBio en labneh. Telkens met melk van andere boeren.

In De Zuivelarij werken ze ambachtelijk, met lokale en vaak biologische producten. Maar ze zijn ook gefascineerd door innovatie, voedselveiligheid en creativiteit. Het is de reden waarom ze willen verder groeien. De komende jaren (2019-…) willen ze nieuwe technologie en toestellen aanschaffen, nieuwe producten ontwikkelen en ecologische investeringen doen. Want daarin schuilt het ware ambacht.

Producten van deze producent:

Berloumi van De Zuivelarij

Berloumi heeft niet alleen een unieke smaak, het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt

Lees meer pijl

Contactgegevens

Hogeweg 44, 9290 Berlare
david@dezuivelarij.be
www.berloumi.be
+32 484 16 78 60

Op kaart: