Chocolaterie Van Hoorebeke

Foto Van Hoorebeke producent

Streek:

Gent

Chocolaterie door Luc Van Hoorebeke gestart in 1982 op de Zwijnaardse Steenweg en verhuisd naar Sint-Baafsplein te Gent in april 2001.

Luc Van Hoorebeke startte in 1982 in zijn atelier met de fabricatie van artisanale pralines en andere lekkernijen. Hij gebruikt daarvoor enkel de beste Belgische chocolade en zweert bij verse ingrediënten.
In de winkel helpt echtgenote Christine de klanten maar wat graag bij hun keuze.

In de jaren die volgen worden de recepten verder geperfectioneerd en wordt zowel het assortiment als het gezin Van Hoorebeke uitgebreid. Zoon Cédric erft het talent van zijn vader en als snel delen beiden eenzelfde passie voor chocolade. Cédric treedt in 2008 in de voetsporen van zijn vader en opent een eigen zaak aan de Jan Breydelstraat. Hij vergroot en verfijnt het assortiment nog meer en staat open voor innovaties, zonder daarom afbreuk te doen aan de familietraditie. En ook hier bedient echtgenote Sharon de klanten met de glimlach.

Producten van deze producent:

Chocolade van Van Hoorebeke

Chocolade en pralines van Belgische topkwaliteit

Lees meer pijl

Te bezoeken

Luc en Cédric zijn altijd druk in de weer in hun atelier. Dat bevindt zich in de kelder van de winkel op het Sint-Baafsplein 15 en Jan Breydelstraat 1, hartje Gent. Door het raam zie je hoe hun artisanale pralines er vorm krijgen en orangettes, caraques of andere lekkernijen met veel zorg en vakkennis vervaardigd worden. Ze hebben niks te verbergen: hier wordt enkel met de beste ingrediënten gewerkt! Alle dagen open van 10 tot 18 uur.

Contactgegevens

Sint-Baafsplein 15, 9000 Gent
lvh@chocolatesvanhoorebeke.be
www.chocolatesvanhoorebeke.be
+32 9 221 03 81

Deze producent maakt deel uit van

Op kaart: