Bebijn

Foto producent Bebijn

Streek:

Vlaamse Ardennen

Bebijn is een atelier in Ename waar ambachtelijke confiserie wordt vervaardigd.
Streven naar kwaliteit, flexibiliteit en het beheersen van de ambacht staan centraal. Sinds 2015 is Bebijn de merknaam voor kwalitatief hoogstaande snoep.

Vanuit de passie naar smaken, lekkere producten en confiserie ontsprong het idee om snoep te maken die zorgt voor een beleving!

Suiker, glucose en water. Met die drie ingrediƫnten maak je snoep. Al is de realiteit in een authentiek snoepatelier zoals Bebijn een stuk complexer.
Zachte en gekristalliseerde gommen, marshmallows en guimauves, nougat of gedrageerd snoep: allemaal zijn ze in het eigen atelier ontwikkeld en gemaakt met liefde voor het ambacht en met kwaliteitsproducten.

Zachtheid, elasticiteit, het vrijgeven van het aroma: dat hebben ze allemaal zelf in de hand. Bebijn speelt met die parameters door de keuze van (het) bindmiddel(len), de kooktemperatuur, het type glucose, onderlinge verhoudingen, afkoel- en droogtijd en tenslotte in de eindafwerking.
Een recept echt op punt krijgen kost dus tijd, maar die tijd wordt regelmatig vrijgemaakt om te experimenteren. Het resultaat is een zeer divers gamma met de nodige afwisseling en voor elk wat wils.

Producten van deze producent:

Artisanale snoep van Bebijn

Een breed en exclusief gamma snoep, artisanaal gemaakt in eigen atelier

Lees meer pijl

Contactgegevens

Adbijstraat 30, 9700 Ename
bart@bebijn.be
www.bebijn.be
+32 495 16 12 36

Op kaart: