Traiteur De Rudder

Foto traiteur De Rudder

Type:

Traiteur/Cateraar

Uw zakenlunches, koffiepauzes, recepties, walking dinners, communie- of lentefeesten, gastronomische huwelijksfeesten, babyborrels, mooie en minder mooie gebeurtenissen die u in het bijzijn van vrienden, zakenrelaties of familie wil beleven, worden door traiteur De Rudder uitgewerkt naar uw wensen.

Dit maatwerk omvat zowel de omkadering en het uitzoeken van de producten als de bediening.

Perfectie

We streven voortdurend naar het perfecte antwoord op de vraag van de klant, zowel in de selectie van kwaliteitsproducten als in de stijlvolle bediening. In onze klassieke Franse keuken met een moderne toets staan jouw wensen altijd centraal.

Omkadering

Het organiseren van een bijeenkomst kan een complexe taak worden. Traiteur De Rudder staat steeds ter beschikking om samen met jou de planning en de vormgeving te bespreken. Hun geoptimaliseerde structuur en jarenlange ervaring maken het mogelijk jouw project organisatorisch en materieel volledig te realiseren. Welke sfeer je ook voor ogen hebt, alle benodigdheden zijn bij hen in voorraad. Van de standaard uitrusting en accessoires tot elegante decoratie.

U kan in overleg met de Koninklijke Letterkundige Vereniging bepaalde vertrekken in het Hotel Falligan afhuren om uw feesten een exclusieve uitstraling te geven.

Contactgegevens

Kouter 172, 9000 Gent
traiteurderudder@skynet.be
www.traiteurderudder.be
+32 9 233 51 80

Op kaart: