Producent

Slagerij en slachthuis Vande Walle

Kluisbergen

In 1777 vestigde Pieter Vande Walle zich als slachter in Berchem. Zijn zoon Frederik was eveneens slachter.

In 1856 bouwde Louis, zoon van Frederik, de sfeervolle gezellige winkel met de deur op de hoek van de Stationsstraat. Sindsdien hebben 7 generaties Vande Walle hun klanten goed bediend. Na Louis bouwden Emile en Gaston de zaak verder uit.

Vandaag zorgen Paul en Ruben voor vlees van prima kwaliteit en een vlotte, vriendelijke bediening. Het eigen slachthuis bepaalt mede het unieke karakter van beenhouwerij-slagerij Vande Walle. Van lamsvlees maken Paul en Ruben hun specialiteit: eigen kweek garandeert een gezond en lekker product. Het vertrouwen dat ze van hun klanten blijven krijgen, is dan ook hun beste reclame.

In de winkel kan je terecht voor diverse soorten vlees, bereidingen, soep en dagschotels. Ook vind je er een uitgebreid assortiment aan charcuterie. Voor zowel vaste waarden als seizoensgebonden specialiteiten kan u bij Vande Walle terecht.

Producten